Arvio
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Annoksia

kebbe naje - Råbiff

kebbe naje - Råbiff

Ainesosat
200 g oxfilé
5 st isbitar
1 liten gul lök
2 msk finkrossad bulgur
1 tsk salt
1 tsk paprikapulver
1 tsk kryddpeppar
1 tsk spiskummin
Valmistusohje
  1. Skär köttet i bitar och mixa med isbitar i en matberedare.
  2. Riv löken fint.
  3. Skölj händerna i kallt vatten och knåda ihop kött, lök, burgul och övriga kryddor till en slät färs.
  4. Servera med pitabröd och myntayoghurt (labneh)
Ainesosat
200 g oxfilé
5 st isbitar
1 liten gul lök
2 msk finkrossad bulgur
1 tsk salt
1 tsk paprikapulver
1 tsk kryddpeppar
1 tsk spiskummin
Valmistusohje
  1. Skär köttet i bitar och mixa med isbitar i en matberedare.
  2. Riv löken fint.
  3. Skölj händerna i kallt vatten och knåda ihop kött, lök, burgul och övriga kryddor till en slät färs.
  4. Servera med pitabröd och myntayoghurt (labneh)