Betyg
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner

Grillad surdegsmacka med getostbollar och rödbetsfalafel

Grillad surdegsmacka med getostbollar och rödbetsfalafel

Ingredienser
2 skivor Surdegsbröd
100 g Sevan Labneh (getostbollar)
4 st Falafel med rödbeta
1 dl Bladspenat
smör
Gör så här
  1. Smula getosten och lägg ut hälften på en skiva bröd. Lägg på bladspenat och rödbetsfalafel. Smula på lite mer getost och lägg på en andra brödskivan på toppen.

  2. Bred rikligt med smör på mackans utsidor och lägg i en stekpanna på medel/hög temperatur. Pressa ner mackan med en stekspade medan den steks, ca fyra minuter på varje sida.
Ingredienser
2 skivor Surdegsbröd
100 g Sevan Labneh (getostbollar)
4 st Falafel med rödbeta
1 dl Bladspenat
smör
Gör så här
  1. Smula getosten och lägg ut hälften på en skiva bröd. Lägg på bladspenat och rödbetsfalafel. Smula på lite mer getost och lägg på en andra brödskivan på toppen.

  2. Bred rikligt med smör på mackans utsidor och lägg i en stekpanna på medel/hög temperatur. Pressa ner mackan med en stekspade medan den steks, ca fyra minuter på varje sida.