Betyg
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner

Hummusbröd

Hummusbröd

Ingredienser
5 dl Vetemjöl
2 dl Havregryn
2 tsk Bikarbonat
1 tsk Salt
1 dl hasselnötter
1 dl Pumpakärnor
4 dl Filmjölk
1 frp Hummus Original 275 g
Gör så här
  1. Sätt ugnen på 175°c.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör ner filmjölk och hummus.
  3. Lägg smeten i en smord, avlång bakform
  4. Grädda ca 50–60 minuter i nedre delen av ugnen. Ta ur brödet ur formen och låt svalna under en ren kökshandduk.
Ingredienser
5 dl Vetemjöl
2 dl Havregryn
2 tsk Bikarbonat
1 tsk Salt
1 dl hasselnötter
1 dl Pumpakärnor
4 dl Filmjölk
1 frp Hummus Original 275 g
Gör så här
  1. Sätt ugnen på 175°c.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör ner filmjölk och hummus.
  3. Lägg smeten i en smord, avlång bakform
  4. Grädda ca 50–60 minuter i nedre delen av ugnen. Ta ur brödet ur formen och låt svalna under en ren kökshandduk.

Glöm inte att köpa hem: