Rårakor med black bean hummus och creamed corn

Vår Black bean hummus, creamed corn, avokado och korander möter den klassiska rårakan (med lite palsternacka som sällskap till potatisen) och ljuv musik uppstår. Det här är snabbmat med en tvist!

Ingredienser

600 g
potatis
300 g
palsternacka
2 msk
smör
300g
majs på burk
1
vitlöksklyfta
1
röd chili
1 dl
smetana
salt och peppar
1 fp
Sevan black hummus
1 kruka
färsk koriander
2 st
avokado

Gör såhär

1. Riv potatis och palsternacka på ett rivjärn. Krama ur vätskan och lägg rivet i en bunke tillsammans med lite salt. Värm en stekpanna med smör och bred ut ett lager med potatis och palsternacka i pannan. Tryck ner rivet med en stekspade och stek båda sidor tills de är gyllenbruna. 
2. Creamed corn: Fräs majsen i en kastrull med riven vitlök och hackad röd chili ca 5 min. Rör ner smetana, salt och peppar. Låt bli varmt och ställ kastrullen åt sidan. Skär avokadon i skivor. 
3. Toppa varje råraka med black bean hummus, creamed corn, avokado och färsk koriander.

Glöm inte att köpa hem: