Betyg
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner

Citronbakad fisk

Citronbakad fisk

Ingredienser
4 st Fiskfiléer, t ex torsk
1 burk Makdous
3 st Citroner
3 msk Olivolja
1 tsk Sju kryddor
1 tsk Salt
Gör så här
  1. Sätt ungen på 200 °C
  2. Lägg makdous mitt på en bakplåtspapperklädd långpanna.
  3. Krydda fisken med sju kryddor, honung, salta och peppra och lägg dem ovan på makdousen.
  4. Skiva citronerna tunt och täck fisken med dem.
  5. Ställ in i ugnen 15-20 minuter eller mer beroende på fiskens tjocklek.
Ingredienser
4 st Fiskfiléer, t ex torsk
1 burk Makdous
3 st Citroner
3 msk Olivolja
1 tsk Sju kryddor
1 tsk Salt
Gör så här
  1. Sätt ungen på 200 °C
  2. Lägg makdous mitt på en bakplåtspapperklädd långpanna.
  3. Krydda fisken med sju kryddor, honung, salta och peppra och lägg dem ovan på makdousen.
  4. Skiva citronerna tunt och täck fisken med dem.
  5. Ställ in i ugnen 15-20 minuter eller mer beroende på fiskens tjocklek.

Glöm inte att köpa hem: