Betyg
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner

Falafelvåfflor med granatäpplesirap och getostsallad

Falafelvåfflor med granatäpplesirap och getostsallad

Har du testat att göra falafel i våffeljärnet? Perfekt att servera med sallad och ost som en förrätt eller enklare middag. Den sötsyrliga sirapen blir god till de krämiga getostbollarna. Istället för hallon kan man t ex ta granatäpplekärnor.
Ingredienser
1 paket falafelmix
½ gurka
3 dl Yoghurt
2 tsk honung
80 g ruccolamix
200 g hallon
200 g labnebollar
granatäpplesirap
Salt
Gör så här
  1. Mixa falafeln enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och kärna ur gurkan. Skär den i halvmånar och blanda med yogurt och honung. Smaka av med salt och peppar.
  3. Smörj våffeljärnet med olja och grädda falafel, ca 4 st.
  4. Blanda hallon och sallad. Ringla över granatäpplesirap vid servering.
  5. Servera med yoghurt och granatäpplesirap.
Ingredienser
1 paket falafelmix
½ gurka
3 dl Yoghurt
2 tsk honung
80 g ruccolamix
200 g hallon
200 g labnebollar
granatäpplesirap
Salt
Gör så här
  1. Mixa falafeln enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och kärna ur gurkan. Skär den i halvmånar och blanda med yogurt och honung. Smaka av med salt och peppar.
  3. Smörj våffeljärnet med olja och grädda falafel, ca 4 st.
  4. Blanda hallon och sallad. Ringla över granatäpplesirap vid servering.
  5. Servera med yoghurt och granatäpplesirap.

Glöm inte att köpa hem: