Betyg
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner

getostdadlar med kalkonbacon

getostdadlar med kalkonbacon

Ingredienser
16 st torkade dadlar
100 g getost
100 g kalkonbacon
Färsk rosmarin
16 st tandpetare
Gör så här
  1. Skär ett snitt i varje dadel och ta ut kärnorna.
  2. Lägg en klick getost och rosmarin i varje dadel.
  3. Dela baconet på mitten och linda in dadlarna – fäst med tandpetare.
  4. Stoppa in dadlarna i ugnen, 200 grader, i ca fem minuter.
Ingredienser
16 st torkade dadlar
100 g getost
100 g kalkonbacon
Färsk rosmarin
16 st tandpetare
Gör så här
  1. Skär ett snitt i varje dadel och ta ut kärnorna.
  2. Lägg en klick getost och rosmarin i varje dadel.
  3. Dela baconet på mitten och linda in dadlarna – fäst med tandpetare.
  4. Stoppa in dadlarna i ugnen, 200 grader, i ca fem minuter.

Glöm inte att köpa hem: