Betyg
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner

OMELETT MED RÖDBETSHUMMUS, LABNEHBOLLAR OCH RÖDBETOR

OMELETT MED RÖDBETSHUMMUS, LABNEHBOLLAR OCH RÖDBETOR

Ingredienser
8 st Ägg
2 msk Mjölk
Salt
Peppar
2 dl Kokta rödbetor
150 g Sevan Hummus Rödbeta
1 burk Sevan Labneh
Färska örter
olja
Sallad
200 g Grönkål
1 msk Olivolja
0,5 st Citron
Flingsalt
2 st Gröna Äpplen
1,5 dl Sevan valnötter
Gör så här
  1. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar.
  2. Dela rödbetor och labnehbollar i mindre bitar.
  3. Hetta upp en stekpanna till medeltemperatur, med olja eller smör. Tillsätt äggen och rör om försiktigt med en stekspade tills äggen börja sätta sig lite. Tillsätt rödbetorna, rödbetshummus och labnehbollarna. Antingen låter du omeletten bli klar i ugnen (180 grader några minuter) eller på spisen. Toppa med färska örter!
  4. Hacka grönkålen och massera med olivolja, citronsaft och flingsalt. Tillsätt hackat äpple och valnötter. Servera till din omelett!
Ingredienser
8 st Ägg
2 msk Mjölk
Salt
Peppar
2 dl Kokta rödbetor
150 g Sevan Hummus Rödbeta
1 burk Sevan Labneh
Färska örter
olja
Sallad
200 g Grönkål
1 msk Olivolja
0,5 st Citron
Flingsalt
2 st Gröna Äpplen
1,5 dl Sevan valnötter
Gör så här
  1. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar.
  2. Dela rödbetor och labnehbollar i mindre bitar.
  3. Hetta upp en stekpanna till medeltemperatur, med olja eller smör. Tillsätt äggen och rör om försiktigt med en stekspade tills äggen börja sätta sig lite. Tillsätt rödbetorna, rödbetshummus och labnehbollarna. Antingen låter du omeletten bli klar i ugnen (180 grader några minuter) eller på spisen. Toppa med färska örter!
  4. Hacka grönkålen och massera med olivolja, citronsaft och flingsalt. Tillsätt hackat äpple och valnötter. Servera till din omelett!