Betyg
Votes: 3
Betyg: 5
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner

Pankopanerade grönsaker med hummusdipp

Pankopanerade grönsaker med hummusdipp

Ingredienser
1 St zucchini
250 g Brysselkål
2 dl Panko
1 tsk Salt
0,5 krm Cayennepeppar
1 dl Riven parmesanost
2 st Ägg
1 burk Sevan Hummus Original
1 burk Sevan Hummus Rödbeta
Gör så här
  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Ansa brysselkålen och halvera de som är stora. Skala och skär ändarna av zucchinin, och skär till 1 cm tjocka stavar.
  3. Riv parmesanen och blanda med panko och salt i en skål.
  4. Knäck äggen i en separat skål och vispa jämnt.
  5. Ta fram en bakpappersklädd plåt. Doppa grönsakerna i ägget och sedan i panko, lägg sedan på plåten. Baka i mitten av ugnen i 20 minuter eller tills de fått en gyllene färg.
  6. Servera tillsammans med hummus.
Ingredienser
1 St zucchini
250 g Brysselkål
2 dl Panko
1 tsk Salt
0,5 krm Cayennepeppar
1 dl Riven parmesanost
2 st Ägg
1 burk Sevan Hummus Original
1 burk Sevan Hummus Rödbeta
Gör så här
  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Ansa brysselkålen och halvera de som är stora. Skala och skär ändarna av zucchinin, och skär till 1 cm tjocka stavar.
  3. Riv parmesanen och blanda med panko och salt i en skål.
  4. Knäck äggen i en separat skål och vispa jämnt.
  5. Ta fram en bakpappersklädd plåt. Doppa grönsakerna i ägget och sedan i panko, lägg sedan på plåten. Baka i mitten av ugnen i 20 minuter eller tills de fått en gyllene färg.
  6. Servera tillsammans med hummus.