Ingredienser
2 tsk |
Sevan Vitlök på burk |
1 burk |
Sevan Hummus med soltorkade tomater |
2 dl |
Grönsaks- eller Kycklingbuljon |
1/2 burk |
Sevan paprikafiléer |
4 port |
Pasta, penne eller rigatoni |
|
|
Gör så här
Värm ugnen till 200 grader. Koka pastan i saltat vatten en minut kortare än förpackningens
anvisningar. Häll av och ställ åt sidan.
Blanda under tiden valnötterna med parmesanosten och
brödsmulorna i en skål och ställ åt sidan.
Finhacka vitlöken och chilin fint och låt fräsa i lite olivolja i ett par minuter. Tillsätt sedan
hummusen och buljongen och rör om ordentligt.
Finhacka persilja och dela paprikafiléerna i bitar. Blanda såsen med pastan, och tillsätt paprikafiléer samt hackad
persilja.
Lägg upp i en ugnsfast form och strö över valnötsblandningen.
Gratinera högt upp i ugnen i ca 5 minuter eller tills ytan är gyllene.
Servera pastan med toppad parmesanost och en sidosallad!
|