Betyg
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner

ris á la malta med dadelsirap och rostade valnötter

ris á la malta med dadelsirap och rostade valnötter

Ingredienser
4 dl färdig gröt eller Keso
2 dl Vispgrädde
1 krm vaniljpulver
1 apelsin
2 dl Valnötter
dl ½ dadelsirap
Gör så här
  1. Vispa grädden och blanda med gröten eller Keson samt vanilj.
  2. Rosta valnötterna för mer smak.
  3. Filea apelsinen och lägg klyftorna ovanpå ris á la Malta tillsammans med valnötter och dadelsirap.
Ingredienser
4 dl färdig gröt eller Keso
2 dl Vispgrädde
1 krm vaniljpulver
1 apelsin
2 dl Valnötter
dl ½ dadelsirap
Gör så här
  1. Vispa grädden och blanda med gröten eller Keson samt vanilj.
  2. Rosta valnötterna för mer smak.
  3. Filea apelsinen och lägg klyftorna ovanpå ris á la Malta tillsammans med valnötter och dadelsirap.

Glöm inte att köpa hem: