Toast med Hummus, myntafeta, kalkon och rostade mandlar
Toast med Hummus, myntafeta, kalkon och rostade mandlar |
Smakrik och vacker smörgås att starta dagen med eller som kvällsmacka
Ingredienser
4 skivor | Surdegsbröd |
250 g | Hummus hot n' spicy |
12 skivor | Rökt kalkon |
150 g | Fetaost |
1 knippe | Mynta |
2 st | Päron |
2 msk | Mandlar |
Granatäppelkärnor |
Salt och svartpeppar |
Gör så här
- Smula fetaosten i grova bitar i en bunke. Hacka myntan grovt och blanda i försiktigt. Skiva päronen.
- Dela granatäpplet och knacka ut kärnorna i en bunke. Rosta mandlarna i en stekpanna med lite olivolja och flingsalt.
- Rosta eller grilla brödskivorna.
- Bred hummusen på brödskivorna. Lägg på kalkonskivorna. Fördela sedan myntafeta över kalkonen och sedan de skivade päronen. Strö de rostade mandlar över och ringla lite honung. Garnera med granatäppelkärnor salt och peppar.
Ingredienser
|
Gör så här
|