Betyg
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner

Toast med Hummus, myntafeta, kalkon och rostade mandlar

Toast med Hummus, myntafeta, kalkon och rostade mandlar

Smakrik och vacker smörgås att starta dagen med eller som kvällsmacka
Ingredienser
4 skivor Surdegsbröd
250 g Hummus hot n' spicy
12 skivor Rökt kalkon
150 g Fetaost
1 knippe Mynta
2 st Päron
2 msk Mandlar
Granatäppelkärnor
Salt och svartpeppar
Gör så här
  1. Smula fetaosten i grova bitar i en bunke. Hacka myntan grovt och blanda i försiktigt. Skiva päronen.
  2. Dela granatäpplet och knacka ut kärnorna i en bunke. Rosta mandlarna i en stekpanna med lite olivolja och flingsalt.
  3. Rosta eller grilla brödskivorna.
  4. Bred hummusen på brödskivorna. Lägg på kalkonskivorna. Fördela sedan myntafeta över kalkonen och sedan de skivade päronen. Strö de rostade mandlar över och ringla lite honung. Garnera med granatäppelkärnor salt och peppar.
Ingredienser
4 skivor Surdegsbröd
250 g Hummus hot n' spicy
12 skivor Rökt kalkon
150 g Fetaost
1 knippe Mynta
2 st Päron
2 msk Mandlar
Granatäppelkärnor
Salt och svartpeppar
Gör så här
  1. Smula fetaosten i grova bitar i en bunke. Hacka myntan grovt och blanda i försiktigt. Skiva päronen.
  2. Dela granatäpplet och knacka ut kärnorna i en bunke. Rosta mandlarna i en stekpanna med lite olivolja och flingsalt.
  3. Rosta eller grilla brödskivorna.
  4. Bred hummusen på brödskivorna. Lägg på kalkonskivorna. Fördela sedan myntafeta över kalkonen och sedan de skivade päronen. Strö de rostade mandlar över och ringla lite honung. Garnera med granatäppelkärnor salt och peppar.

Glöm inte att köpa hem: