Betyg
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner

Vegetarisk Hummus Bowl

Vegetarisk Hummus Bowl

Ingredienser
Ingredienser
1 kg Sevan Hummus Original
1 pkt Sevan falafel
4 st Morötter
2 st Avokado
250 g Machésallad
12 st rädisor
1 dl matyoghurt
3 st Sevan Labnehbollar
3 knippen Mynta
1 dl Sevan cashewnötter
Kanelris
3 dl Sevan Libanesiskt ris
1 tsk Mald kanel
havssalt
Gör så här
  1. Koka ris enligt förpackningens anvisningar men addera även mald kanel.
  2. Om falafel: Värm enligt förpackningens anvisningar. Om tofu: Skär tofun i cm-tjocka skivor. Stek tofun i olja i en het stekpanna på båda sidor tills den är gyllenbrun.
  3. Blanda labneh och yoghurt.
  4. Rosta cashewnötterna i en het stekpanna med lite salt och olja tills nötterna fått en fin gyllenbrun färg.
  5. Fördela hummusen på tallrikar och varva sedan riset med rivna morötter, tärnad avokado, machesallad & skivade rädisor. Lägg på falafel eller tofu och toppa sedan med labnehyoghurt, massa mynta och hackade cashewnötter.
Ingredienser
Ingredienser
1 kg Sevan Hummus Original
1 pkt Sevan falafel
4 st Morötter
2 st Avokado
250 g Machésallad
12 st rädisor
1 dl matyoghurt
3 st Sevan Labnehbollar
3 knippen Mynta
1 dl Sevan cashewnötter
Kanelris
3 dl Sevan Libanesiskt ris
1 tsk Mald kanel
havssalt
Gör så här
  1. Koka ris enligt förpackningens anvisningar men addera även mald kanel.
  2. Om falafel: Värm enligt förpackningens anvisningar. Om tofu: Skär tofun i cm-tjocka skivor. Stek tofun i olja i en het stekpanna på båda sidor tills den är gyllenbrun.
  3. Blanda labneh och yoghurt.
  4. Rosta cashewnötterna i en het stekpanna med lite salt och olja tills nötterna fått en fin gyllenbrun färg.
  5. Fördela hummusen på tallrikar och varva sedan riset med rivna morötter, tärnad avokado, machesallad & skivade rädisor. Lägg på falafel eller tofu och toppa sedan med labnehyoghurt, massa mynta och hackade cashewnötter.

Glöm inte att köpa hem: