Filodegslindad fetaost med za’atar och honung
Frasig filodeg i kombination med fetaost, za’atarkrydda och honung. Många smaker i en och samma rätt! Perfekt som förrätt eller tillbehör till en måltid.
![](/storage/FE719A44F1F8B97647E71F80531E4C88834EB95348FD60828399CFE8F7DE67AF/2bf525b572224aea8410b51143c14953/786-786-0-jpg.Jpeg/media/18c9d4b02881425da76b96e1c73a99d1/filodegsinlindad%20fetaost.jpeg)
Ingredienser
Portioner: 4
4 ark
Sevan Filodeg
1 msk
rapsolja
2 frp (150 g styck)
fetaost
1 tsk
Sevan Za’atar Aleppo Blend eller Sevan Za’atar Manakish
Till servering:
honung
Gör såhär
1. Sätt ugnen på 180 °C.
2. Pensla 2 filodegsark med rapsolja. Lägg fetaosten på filodegen och vik över degen så du får ett litet paket. Upprepa med resterande ark och fetaost.
3. Strö za’atarkrydda över paketen och grädda i ugn ca 15 min eller tills filodegen fått fin färg. Ringla över honung precis innan servering.