Grillad korv med tre olika toppings

Dags att uppdatera den grillade korven? Låt dig inspirerad av våra förslag och skapa din egen favoritkombination. Kul och smakrikt

Ingredienser

8 st
Grillkorvar
8 st
Korvbröd
Picklad silverlök
1 dl
Vatten, kokhett
0,75 dl
Strösocker
0,5 dl
Ättika
1 st
Silverlök
Topping 1
Sevan Tahinisås
Rostad lök
1 knippe
Kruspersilja
Topping 2
Sevan Harissamayo
4 st
Sevan Libanesisk vildgurka, skivad
Topping 3
Sevan Grön chilisås
1 knippe
Koriander
Picklad silverlök

Gör så här

 

1. Picklad silverlök: Skiva silverlök i tunna skivor. Blanda kokhett vatten, socker och ättika i en skål. Rör om tills sockret har löst sig. Lägg i silverlöken i skålen och låt stå fram till servering.

 

2. Finhacka koriander och persilja och lägg i varsin skål. Skiva vildgurkorna och lägg i en skål.

 

3. Förbered grillen och grilla korvarna tills de är genomvarma och har fått fin färg.

 

4. Lägg de grillade korvarna i bröd och toppa med respektive sås och topping enligt ingredienslistan.