Ravioli med hummus och soltorkade tomater

Imponera på middagsgästerna med egenfylld ravioli. Detta recept är snabbt och enkelt att laga och kan varieras i all oändlighet. Det lagas med färska lasagneplattor, Hummus Soltorkad tomat och soltorkade tomater. Servera raviolin som den är eller som tillbehör till exempelvis kyckling och en god pastasås.

Ingredienser

Portioner: 4
Ravioli:
1 frp (275 g)
Sevan Hummus Soltorkad Tomat
1 näve
färsk basilika
4 st
Sevan Soltorkade tomater i olja
250 g
färska lasagneplattor
1 st
äggula
Topping:
färsk basilika
parmesan
olivolja
Sevan Soltorkade tomater i olja
flingsalt och svartpeppar

Gör såhär

  1. Blanda ihop hummusen med hackad basilika och soltorkade tomater. Låt stå.
  2. Lägg ihop alla lasagneplattor två och två. Dela i fyra lika stora delar så att alla är i par. Pensla äggula runt om kanten på den ena plattan, lägg lagom med fyllning i mitten och lägg över den andra som matchar. Tryck till runt om och nyp ihop kanterna med en gaffel. Upprepa tills lasagneplattorna är slut.
  3. Koka raviolin i lättsaltat vatten i 4-5 min.
  4. Servera direkt med färsk basilika, parmesan, olivolja, tunt strimlade soltorkade tomater, flingsalt och peppar.