Ravioli med hummus och soltorkade tomater
Imponera på middagsgästerna med egenfylld ravioli. Detta recept är snabbt och enkelt att laga och kan varieras i all oändlighet. Det lagas med färska lasagneplattor, Hummus Soltorkad tomat och soltorkade tomater. Servera raviolin som den är eller som tillbehör till kyckling tillsammans med en god pastasås.

Ingredienser
250 g
färska lasagneplattor
1 st
äggula
1 burk
Sevan Hummus med soltorkade tomater
4 st
Sevan soltorkade tomater
1 näve
färsk basilika
Topping:
olivolja
parmesan
flingsalt & Svartpeppar
färsk basilika
Sevan soltorkade tomater
Gör så här
- Blanda ihop hummusen med hackad basilika och soltorkade tomater. Låt stå!
- Lägg ihop alla lasagneplattor två och två. Dela i fyra lika stora delar så att alla är i par. Pensla äggula runt om kanten på den ena plattan, lägg lagom med fyllning i mitten och lägg över den andra som matchar. Tryck till runt om och nyp ihop kanterna med en gaffel. Upprepa tills lasagneplattorna är slut!
- Koka raviolin i lättsaltat vatten ca 4 min.
- Servera direkt med färsk basilika, parmesan, tunt strimlade soltorkade tomater, flingsalt och peppar.