Somrig tabbouleh - bulgursallad
Detta är en variant på tabbouleh med rädisor istället för tomater. Använd helst vår fina bulgur till detta recept, som inte ska kokas utan enbart blötläggas. Smaklig måltid!
![](/storage/B783EEA0FFD0E51769E3CF4047B1CE6EA208D4E7050D251B58C403D5C828E66C/f789b7178146492ca2cec41332727270/786-786-0-jpg.Jpeg/media/6949ad253f0c48799d98447e701e57de/Somrig%20tabbouleh.jpeg)
Ingredienser
Portioner: 4
1 ½ dl
Sevan Bulgur Fin Köftelik
150 g
persilja
150 g
mynta
2 knippen
rädisor
2 st
gul lök
2-3 st
citroner
olivolja
salt
Gör såhär
1. Blötlägg bulguren i 3 dl kallt vatten medan du förbereder resten av tabboulehn.
2. Finhacka persilja, mynta, rädisor och lök. Blanda allt i en stor skål. Tillsätt bulguren och saften från 2-3 citroner och blanda igen. Ringla över lite olivolja och smaka av med salt.