Betyg
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner

tabbouleh

tabbouleh

Ingredienser
1 liter hackad persilja
3 Tomater
½ gul lök
1 ½ msk bulgur finkrossad
2 tsk sumac
1 knippe färsk mynta
1 tsk paprikapulver
dl ½-1citronsaft
1 ½ msk olivolja
salt & peppar
Gör så här
  1. Hacka bladpersiljan en gång (Hackar man den flera gånger blir den lätt blöt).
  2. Blötlägg bulguren.
  3. Hacka övriga grönsaker fint och blanda med bulgur, citronsaft, kryddor och olivolja.
Ingredienser
1 liter hackad persilja
3 Tomater
½ gul lök
1 ½ msk bulgur finkrossad
2 tsk sumac
1 knippe färsk mynta
1 tsk paprikapulver
dl ½-1citronsaft
1 ½ msk olivolja
salt & peppar
Gör så här
  1. Hacka bladpersiljan en gång (Hackar man den flera gånger blir den lätt blöt).
  2. Blötlägg bulguren.
  3. Hacka övriga grönsaker fint och blanda med bulgur, citronsaft, kryddor och olivolja.

Glöm inte att köpa hem: