Wrap med falafel, linssallad, bulgur och vildgurka

Det här är snabbmat med mycket smak! Duka fram ingredienserna som en buffé och låt alla plocka ihop sin egen wrap. Falafel, guacamole, inlagd vildgurka, fetaost, lime och koriander ger karaktär till denna rätt. Välj stora och tunna pitabröd för att få plats med mycket fyllning. Vildgurkan kan bytas ut mot libanesisk gurka.

Ingredienser

Portioner: 4
1 dl
Sevan Bulgur
2 st
salladslökar
ca 200 g
Sevan Gröna linser, färdigkokta
4 st
Sevan Vildgurka
1 frp
fetaost
4 st
pitabröd
2 frp (à 200 g)
Sevan Falafel Original
1 frp (150 g)
Sevan Guacamole
Korianderdressing:
1 kruka
koriander
½ dl
olivolja
1 st
saft från lime
salt

Gör såhär

1. Koka bulgur enligt anvisningar på förpackningen. Låt svalna. Hacka 1 kruka koriander och blanda med övriga ingredienser till korianderdressingen. Hacka 2 salladslökar. Blanda salladslök, dressing, bulgur och gröna linser i en skål. 
 
2. Skiva vildgurkorna till långa remsor. Smula fetaosten till mindre bitar. Ställ åt sidan fram till servering. 
 
3. Stek falafeln enligt anvisningar på förpackningen. 
 
4. Servering: Fyll bröden med linssallad, falafel, vildgurka, fetaost och guacamole.