Betyg
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner

Parmesan- och jordgubbssallad med granatäppeldressing

Parmesan- och jordgubbssallad med granatäppeldressing

Ingredienser
2 st Hjärtsalladshuvuden
1 st fänkål
1 knippe Sparris
500 g Jordgubbar
1 bit Parmesan
3 msk Granatäppelsirap
1 msk Olivolja
1/2 st Citron
Salt och svartpeppar
Gör så här
  1. Skiva fänkål och sparris tunt med hjälp av en potatisskalare eller mandolin. Skär sallad och jordgubbar i mindre bitar. Lägg på ett stort fat.
  2. Blanda granatäppelsirap, olivolja, saften från citronen, salt och peppar till en dressing. Häll över salladen.
  3. Hyvla bitar av parmesan över salladen precis innan servering.
Ingredienser
2 st Hjärtsalladshuvuden
1 st fänkål
1 knippe Sparris
500 g Jordgubbar
1 bit Parmesan
3 msk Granatäppelsirap
1 msk Olivolja
1/2 st Citron
Salt och svartpeppar
Gör så här
  1. Skiva fänkål och sparris tunt med hjälp av en potatisskalare eller mandolin. Skär sallad och jordgubbar i mindre bitar. Lägg på ett stort fat.
  2. Blanda granatäppelsirap, olivolja, saften från citronen, salt och peppar till en dressing. Häll över salladen.
  3. Hyvla bitar av parmesan över salladen precis innan servering.

Glöm inte att köpa hem: