Varm äggtoddy med tahina och apelsin
En variant av klassikern äggtoddy, här smaksatt med tahina och apelsin. Perfekt till adventsfikat eller en kulen kväll.
![](/storage/F62C67546F95D6E287474987EDCF7F6B29B5AE40F84D3ADF80F307264304A34D/b7cfc84b73c248d2b6a457e433909a3c/786-786-0-jpg.Jpeg/media/610bac1877484aa9bb4ef8a3fa954a42/%C3%A4ggtoddy.jpeg)
Ingredienser
Portioner: 2
3 dl
mjölk
1 st
kanelstång
2 st
äggulor
3 msk
strösocker
2 tsk
Sevan Tahina
½ st
apelsin (skalet)
8 cl
mörk rom (valfritt)
Gör såhär
1. Värm mjölken tillsammans med en kanelstång.
2. Vispa ihop samtliga ingredienser utom mjölken med elvisp i en bunke tills det blivit krämigt. Ta ur kanelstången och vispa ner mjölken. Häll upp i två glas.