Praktikplats inom marknadsföring

Är du en driven marknadsförare med stor passion för mat då har du hittat rätt.  Sevan Ab är ett innovativt matföretag som säljer och marknadsför mat från Mellanöstern. Hummus i världsklass, godaste falafeln & vegoburgaren,  bulgur, linser, ostar & sötsaker. Sevans mission är att finnas till för att föra god mat från Mellanöstern till skandinaviska hjärtan, till såväl invandrare och infödda.

Sevan erbjuder en bred och rolig praktikplats. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av allt från arbete med hemsida, sociala medier, skapa pos material, presentationer, annonser till att packa säljmaterial & goodiebags. Du kommer göra produkt- och konkurrentanalyser och delta på mässor och olika event.

Du som söker ska vara kreativ, prestigelös, gilla högt tempo. Som kollega på Sevan gillar du nya utmaningar och att arbeta i en dynamisk miljö med varierade arbetsuppgifter. Du är en team-player och trivs med att ta ett stort mått av eget ansvar. Du är förhoppningsvis också en digital ninja som har ett stort intresse för digital marknadsföring och gillar att kombinera kommunikation med data och insikter.

Vi söker dig som har dessa kunskaper;

  • Examen eller pågående utbildning inom marknadsföring, PR, kommunikation
  • Flytande i Svenska och Engelska i såväl tal som skrift
  • WordPress
  • Photoshop, Indesign, Illustrator
  • Google Analyticts, adwords
  • Instagram & Facebook Business och gärna erfarenhet av andra sociala mediers affärsprogram
  • Power point, Excel & Word

Vt-2019 minst 3 månader.

Stockholm

Vill du vara med och skapa hummusrevolutionen? Skicka din ansökan till emelie@sevan.se och märk ansökan med ”Praktikplats Marknad ”.

Vi ser framemot din ansökan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *